Υλικά:
1 κιλό χοχλιοί
1 κιλό πατάτες
½ κιλό μάραθα
2 μέτρια κρεμμύδια
3 μέτριες ντομάτες τριμμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τους χοχλιούς για να τους καθαρίσουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τους καθαρισμένους χοχλιούς, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε περίπου 5 λεπτά για να τσιγαριστούν. Έπειτα ανασύρουμε τους χοχλιούς από την κατσαρόλα και, στο ίδιο λάδι, ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα με λίγο νερό για να τσιγαριστούν. Μετά, προσθέτουμε τα κομμένα και πλυμένα μάραθα, βάζουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε μέχρι να μισοψηθούν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες και περιμένουμε μέχρι να ψηθούν. Στο τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφηθεί το νερό.